20

Jag börjar känna att det är dags att åka snart, mitt avresedatum har ändrats så jag har bara 20 dagar kvar i kära kyliga Sverige. Jag har en resväska som är halvt packad på mitt rum coh den väger åtta av de 23 ynka kilogrammen jag fick ha med mig. Vet inte riktigt vad som ska med och vad som ska vara kvar. Känns som om jag helt plötsligt fick några veckor mindre tid när en dag försvann..

turstrumporna på, nu ska jag övningsköra

Förra veckan kom mitt tillstånd för övningskörning så jag har övningskört för första gången idag, det var jättekul men jag var rätt så rädd till en början. Vi körde på en liten parkering i närheten av mitt hus, det brukar inte vara bilar där på helgen men så fick jag möte på en liten smal väg emellan parkeringarna. Jag och mamma fick en smärre hjärtattack och jag var nära på att köra in i väggen men vi klarade oss. Sen körde jag hela vägen hem igen, typ 100-200 meter bort.
Idag har jag dessutom gjort ett fint paket till (ursäkta Isabella) min utbytesstudent. Isabella bodde hos oss förra året och jag saknar henne så mycket <3 Nu är i alla fall ett födelsedagspaket skickat till Italien. Jag har fixat tre paket till Nya Zealand och Taiwan, jag tycker att det är så kul att skicka paket och brev speciellt när man får svar. Nu ska jag bara skriva breven till paketen.
Nu ska jag baka för thinking day imorgon så får man glada scouter
fridens liljor <3

Jag erkänner...

...jag suger på att blogga. Nu har jag suttit hela kvällen och försökt att göra något åt designen men det slutade med att jag återställde alltsammans.
Anledningen till att det inte har gått så bra att blogga är att varje gång jag kikar in här blir jag sur över att jag har en standarddesign och att jag aldrig skriver. Jag försöker då fixa lite med bloggen, blir fast med det ett tag, tiden går ut och jag återställer allt.
Sen har jag inga läsare för jag vågar inte lämna ut addressen för jag skäms så mycket för att jag har så ful design och att jag aldrig skriver.
Nu har jag i alla fall fått en ny dator så jag kanske kan börja blogg nu på riktigt då jag kan ha den för mig själv och kan ta med den vart jag vill.
puss på er <3 återkommer som sagt under helgen

RSS 2.0